Aanvraag karakterprofiel

Met behulp van een geboortehoroscoop ontdek je wat je kind voor zijn ontwikkeling van jou als ouder nodig heeft. En bij problemen thuis of op school krijg je heel gericht antwoord over de oorzaak en wat je kunt doen om je kind te helpen.

Wil jij dit ook? Vul dan onderstaand contact formulier in. Zodra ik het formulier ontvang, ga ik aan de slag met de duiding. Na ongeveer een week ontvang je van mij een mooi vormgegeven boekje op A4-formaat, met daarin de geboortehoroscoop, een karakterprofiel, de begeleiding die je kind nodig heeft én een antwoord op je (hulp)vraag. Prijs: € 75,00 (inclusief BTW en inclusief verzendkosten).

De duiding is persoonlijk door mij gemaakt. Je ontvangt dus GEEN standaard computeruitdraai.

Uitleg over een karakterprofiel via de geboortehoroscoop vind je in mijn gratis e-book 'Hand in hand'.

Contact formulier

 

    AANVRAAG KARAKTERPROFIEL

    Mijn gegevens

    De gegevens van mijn kind

    * Voor een goede horoscoopduiding is het belangrijk dat de geboortetijd zo exact mogelijk wordt ingevuld. Dus: 8:12 uur (in plaats van 'tussen 8 en 9 uur') of 15:48 uur (in plaats van 'tegen vier uur 's middags'). Is de geboortetijd je onbekend, dan kun je in de gemeente waar de aangifte van de geboorte heeft plaatsgevonden een geboorteakte aanvragen. Daarop staat de exacte geboortetijd van je kind vermeld.