Begeleiding

Het past bij mij om een vraag meteen in behandeling te nemen. Dus bel je mij, dan krijg je direct antwoord. Praten we langer dan tien minuten, dan reken ik €15,00 voor ons gesprek (te voldoen via een Tikkie). Gebruik ik de astrologie (voor een karakterprofiel of een uurhoekvraag) dan gelden andere tijden en tarieven (zie hieronder).

Waarmee kan ik je helpen?

Dit zijn voorbeelden van vragen die ik de laatste tijd in behandeling heb gehad:

Een moeder belt. Haar zoon van 10 jaar is gediagnosticeerd met ADHD en moet medicatie gaan gebruiken om zich op school beter te kunnen concentreren. Moeder heeft mijn boek Het hoogstimulatieve kind gelezen en wil graag weten of haar zoon écht ADHD heeft of misschien toch hoogstimulatief is? In het gesprek analyseer ik het gedrag van haar zoon en leg moeder het verschil uit tussen concentratieproblemen en een aandachtstekort. Ik ga in op executieve vaardigheden en geef haar mijn overwegingen. Die nemen zij en haar partner mee in de beslissing over hoe ze hun zoon gaan begeleiden. Kosten: €15,00.

Een vader heeft een vraag over zijn dochter van 17 jaar. Het meisje heeft de middelbare school niet afgemaakt, maar wil dat graag alsnog doen. Na het lezen van mijn brochure 'Beeldenrijk' vermoedt ze dat ze zowel hoogsensitief als hoogbegaafd is en dat dát is waarom ze niet goed meekomt op school. Ze heeft behoefte om te weten waar ze goed in is, welke richting ze na de middelbare school moet kiezen. Ik stel een horoscoopduiding voor, waarbij ik vooral kijk naar leermogelijkheden en werkvoorkeuren. Kosten: €95,00.

Een kindercoach met een eigen praktijk is gevraagd door een collega-hulpverlener om een samenwerking aan te gaan. Zelf ziet ze voor- en nadelen, ze weet niet goed wat ze moet doen. Ik stel voor een uurhoek te maken met de vraag 'Moet ik gaan samenwerken met X?' (waarbij X staat voor de collega-hulpverlener). Over de uitkomsten van deze uurhoek-vraag lees je hier (scroll naar onderaan die pagina). Kosten: €25,00.

Een vrouw wil haar relatie geduid hebben. Haar vriend en zij zijn na een korte onderbreking weer bij elkaar en ze wil weten hoe hun relatie zal gaan verlopen. Ik duid via hun beider geboortehoroscopen, alsook via synastrie en composite. Zo ontstaat een gedetailleerd en genuanceerd verhaal over de sterke kanten én de pijnpunten van hun relatie. Kosten: €95,00.

Een vader en moeder willen weten wat ze aanmoeten met de boze buien van hun zoon. We spreken af dat ze eerst mijn boek Ouders doen ertoe lezen, zodat ze bekend zijn met de ontwikkelingsfasen van een kind en de daarbij passende begeleiding. Vervolgens spreken we een telefonisch consult af, waarin ik hun huidige aanpak onder de loep neem en bespreek waar ze andere accenten in de opvoeding kunnen leggen. Kosten: €85,00.

Contact met mij is meestal éénmalig en voornamelijk telefonisch (ik heb dus geen werkruimte of consultkamer waarin ik je ontvang). In dat contact bekijk ik waar je staat (met jezelf, je werk, je relatie, je kind), waarom je vastloopt en/of wat je nodig hebt om verder te kunnen of je weg (weer) te vinden. Lees mijn verhaal als je wilt begrijpen waarom ik zo werk. Kies niet voor mij als je een kindercoach zoekt, want ik werk alleen met volwassenen/ouders. Jongeren kunnen zelf contact met mij opnemen of via hun ouder(s).

Ik heb kennis en ervaring met onder meer de volgende onderwerpen:

- opvoeding
- hoogsensitiviteit
- hoogbegaafdheid
- hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid in relatie tot ADHD en autisme
- executieve functies en vaardigheden
- bijna-doodervaring (BDE) / nabij-de-doodervaring (NDE)
- kundalini
- PTSS, angststoornis, angsten
- spiritualiteit

Tarieven

Kort telefonisch contact (duur: maximaal 10 minuten)   gratis
(Feitelijke vragen als: welke van je boeken is geschikt voor mij, kun je me doorverwijzen naar iemand die..., enzovoort)

Telefonisch contact (duur: maximaal 30 minuten)    €15,00
(Inhoudelijke, persoonlijke vragen)

Telefonisch consult (duur: 1 uur)    €85,00
(Een gesprek op afspraak over een vooraf vastgesteld onderwerp)

Horoscoopduiding (karakterprofiel)   €95,00
(Zie bijvoorbeeld de horoscoop van Marco Borsato)

Uurhoek  €25,00
(wat is een uurhoek?)

Geïnteresseerd? Vragen?

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag.